Μασούρας: «Αλήθεια είπε ο Ντεσάν, είμαστε πολύ καλή ομάδα»
i

© Intime

Μασούρας: «Αλήθεια είπε ο Ντεσάν, είμαστε πολύ καλή ομάδα»

Sportal newsroom 20:11 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σπουδαίου αγώνα της Εθνικής με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro (19/6, 21:45) ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε με χιουμοριστικό τρόπο στα λόγια του Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με τη Γαλλία για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro, σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο τα καλά λόγια του Ντιντιέ Ντεσάν για τη «γαλανόλευκη».

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως στόχος όλων μέσα στην ομάδα δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζουμε με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες και παραδοσιακές δυνάμεις του κόσμου. Προφανώς για όλους είναι από τους μεγαλύτερους στόχους να παίζουμε με αυτές τις ομάδες, παρόλα αύτα, αυτή τη στιγμή υπερισχύει το όνειρο να βρεθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση, οπότε θέλουμε να απολαύσουμε όσο μπορούμε αυτή την προκριματική φάση και εφόσον έχουμε κάνει ένα τόσο καλό ξεκίνημα θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά».

Για το αν έχει σκεφτεί να είναι εκείνος στη θέση του Χαριστέα, βάζοντας ένα τόσο σημαντικό γκολ, με αφορμή το ότι σε έξι μέρες συμπληρώνονται 19 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004 από την ΕΘνική: «Αν έλεγα όχι θα ήταν ψέμματα. Όλοι ονειρευόμαστε ένα γκολ σε τέτοια ματς. Παρόλα αυτά, όπως είπα και πριν ο στόχος είναι ένας και δεν αλλάζει. Οτιδήποτε κι αν γίνει σε αυτή την προκριματική φάση εμείς θέλουμε να βρισκόμαστε το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας».

Μπάλντοκ στο Sportal: «Από τότε που ήρθα εδώ μου συμπεριφέρονται σαν να είναι οικογένεια μου»
EURO 2024

14:43 - 18.06.2023

Μπάλντοκ στο Sportal: «Από τότε που ήρθα εδώ μου συμπεριφέρονται σαν να είναι οικογένεια μου»

Για το εξαιρετικό κλίμα στην Εθνική Ελλάδας μίλησε στην κάμερα του Sportal ο Τζόρτζ Μπάλντοκ, μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία. Ο ίδιος χαρακτήρισε «οικογένεια» τους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στον Πογέτ τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του τον αγαπούν πολύ.

Για το αν γεμίζει με δύναμη εκείνον και τους συμπαίκτες του ότι οι Ντεσάν και Γκριεζμάν μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την Εθνική: «Αλήθεια είπε ο Ντεσάν, είμαστε πολύ καλή ομάδα. Πλάκα κάνω, είναι πολύ κολακευτικό αυτό, το να βρισκόμαστε σε μια τέτοια θέση να παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και να ακούμε αυτά τα λόγια. Κάθε ομάδα έχει τη δική της αφετηρία όμως, έχει διαφορετικούς στόχους και εμάς ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυσνη, έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ένα δυνατό γκρουπ και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε».