«Διαπραγματεύσεις Τραμπζονσπόρ - Ολυμπιακού για Μασούρα»

Γιώργος Μασούρας

i

©Intime

«Διαπραγματεύσεις Τραμπζονσπόρ - Ολυμπιακού για Μασούρα»

Κώστας Τόπας 13:24 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 14.08.2024

Εντείνονται οι προσπάθειες της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα, για τον οποίο οι Τούρκοι φαίνεται πως είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για την προσπάθεια της Τραμπζονσπόρ ώστε να αποκτήσει τον Γιώργο Μασούρα. Αυτή τη φορά, η «Fotomac», αναφέρει πως η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Κουρμπέλη έχει προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Ολυμπιακό για να πείσει τους Πειραιώτες να παραχωρήσουν τον 29χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» προκειμένου να πουν το «ναι» στην Τραμπζονσπόρ θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία τους πρόταση η οποία να αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας η οποία εργάζεται σκληρά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του παίκτη, είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Μάλιστα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο Μασούρας συναντήθηκε με τους φίλους του Μπακασέτα και Κουρμπέλη και του είπαν τα καλύτερα για την Τραμπζονσπόρ. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του 29χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το 2024 με τον Ολυμπιακό.

Ο Μασούρας υπέγραψε στον Ολυμπιακό το 2019 κι έκτοτε έχει καταγράψει συνολικά με τα «ερυθρόλευκα» 210 συμμετοχές με απολογισμό 47 γκολ και 25 ασίστ. Επιπλέον, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια με την εθνική Ελλάδας έχοντας έξι γκολ και τρεις ασίστ.