Ματαρίτα: «Έχουμε τη σωστή νοοτροπία, βελτιωνόμαστε καθημερινά»

Ρόναλντ Ματαρίτα

i

©Intime

Ματαρίτα: «Έχουμε τη σωστή νοοτροπία, βελτιωνόμαστε καθημερινά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:10 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 14.08.2024

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό (24/9, 17:30), ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στην αγωνιστική νοοτροπία που έχει αποκτήσει η ομάδα του μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναιτωλικό (24/9, 17.30), με φόντο την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα μίλησε στη κάμερα της NOVA για το επερχόμενο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στους Αγρινιώτες, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στην αγωνιστική νοοτροπία που έχει αποκτήσει η ομάδα του μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής: 

Για το πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος να μπει να αγωνιστεί μετά από αποχή τεσσάρων αγωνιστικών λόγω της τιμωρίας του: «Νιώθω ενθουσιασμένος που είμαι έτοιμος να αγωνιστώ! Εγώ είμαι έτοιμος αγωνιστικά, αλλά αν ξεκινήσω, αυτό είναι θέμα του προπονητή».

Για το πώς έχει δει όλο αυτό το διάστημα, που ήταν εκτός, την εξέλιξη της κατάστασης στην ομάδα του: «Η ομάδα είναι πραγματικά καλή. Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Με τις ιδέες του καινούργιου προπονητή γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία για το ερχόμενο παιχνίδι, για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, που ήταν ο πρώτος στόχος του Άκη Μάντζιου από τη στιγμή που ανέλαβε τον Άρη, είπε: «Ασφαλώς και βλέπω ότι βελτιωνόμαστε καθημερινά και σε ό,τι αφορά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία για να το κάνουμε αυτό και εντός, αλλά και εκτός γηπέδου». 

Για το πόσο έχουν βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα, ο 29χρονος δήλωσε: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Στα δύο προηγούμενα, όμως, πήραμε μια νίκη και μια ισοπαλία, που μας βοηθούν ψυχολογικά και μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά. Πάμε να νικήσουμε τον Παναιτωλικό, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε στο δρόμο, που έχουμε μπει το τελευταίο διάστημα». 

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε Κηφισιά και Γιάννενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:06 - 24.09.2023

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε Κηφισιά και Γιάννενα

Με τέσσερις αναμετρήσεις θα συνεχιστεί η δράση για την 5η αγωνιστική της Super Legaue. Ξεχωρίζει η επιστροφή του Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην Κηφισιά και ο αγώνας του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό. Από όσο έχουμε δει και μελετήσει τον αντίπαλο, είναι ομάδα που παίζει διαφορετικά από όσες αντιμετωπίσαμε ως τώρα. Παίζει με πέντε αμυντικούς και ψάχνει το γκολ με αντεπιθέσεις. Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού κι όσο για την επίθεση πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, γιατί ο αντίπαλος παίζει με βάθος στην άμυνά του».