Το αφιέρωμα της UEFA στον Ματίας Αλμέιδα: «Ο Σαμουράι που οδηγεί την επανάσταση της ΑΕΚ!» (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

PrtScr

Το αφιέρωμα της UEFA στον Ματίας Αλμέιδα: «Ο Σαμουράι που οδηγεί την επανάσταση της ΑΕΚ!» (vid)

Κώστας Τόπας 13:45 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Ένα μαγικό αφιέρωμα ετοίμασε η UEFA για τον προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα ονομάζοντάς τον «οδηγό της επανάστασης» για την Ένωση.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης (09/11, 22:00) την Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Europa League

Η UEFA ετοίμασε ένα φανταστικό αφιέρωμα για τον Ματίας Αλμέιδα και προβλήθηκε στο τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής UEFA Europa Show!

Το αφιέρωμα ξεκινάει λέγοντας: «Αλλά πρώτα, η ειδική επιρροή από την Ιαπωνία για τον εγκέφαλο της επανάστασης της ΑΕΚ, τον Ματίας Αλμέιδα», με τον Αργεντινό τεχνικό να παίρνει τον λόγο στη συνέχεια και να αναφέρεται στη φιλοσοφία του.

«Η φιλοσοφία μου είναι ασυνήθιστη. Ακολουθώ τον κωδικό των Σαμουράι, γνωστό κι ως Μπουσίντο. Ακολουθεί επτά αρετές που αφορούν την ειλικρίνεια, τον σεβασμό, την ανάπτυξη, την γνώση και την αγάπη. Προσπαθώ να τον ενσωματώσω στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια το αφιέρωμα της UEFA αναφέρει: «Αυτός ο αρχαίος κώδικας ηθικής έχει βοηθήσει τον Ματίας Αλμέιδα να μεταμορφώσει την τύχη της ΑΕΚ. Κατέκτησαν τον τίτλο της ελληνικής Super League και είναι δεύτεροι σε έναν δύσκολο όμιλο του Europa League που περιλαμβάνει, Άγιαξ, Μπράιτον και Μαρσέιγ. Το μοναδικό στιλ του 49χρονου Αργεντινού στο κοουτσάρισμα είναι επίσης διαμορφωμένο από την παιδική του ηλικία».

Δείτε εδώ το αφιέρωμα της UEFA:

@aekfc Το βίντεο που ετοίμασε η UEFA για τον Ματίας Αλμέιδα και προβλήθηκε στο τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής UEFA Europa Show! #aekfc #aekfcseason2023_2024 #UEL #Almeyda ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC