Ο λουλουδοπόλεμος του Αλμέιδα στο «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Ο λουλουδοπόλεμος του Αλμέιδα στο «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:43 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα γλέντησε με τη ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ επίσης δεν σταμάτησε να πετάει λουλούδια όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία «Αθήνα μου».

Το δικό τους γλέντι έστησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήαμτος ο Ματίας Αλμέιδα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και η διοίκηση μαζί με φίλους της ομάδας σε γνωστό παραλιακό μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κεντρικό πρόσωπο ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος σε κάποια στιγμή του πάρτι, ανέβηκε στην πίστα και υπό τους ήχους του «Seven Nation Army» άρχισε να χορεύει με την ψυχή του, προσκαλώντας και τους ποδοσφαιριστές του να ανέβουν πάνω.

Ο Αργεντίνος κόουτς μάλιστα δεν σταμάτησε να πετά λουλούδια, με τον φακό να τον απαθανατίζει να ρίχνει δεκάδες πανέρια την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε την γνωστή του επιτυχία «Αθήνα μου». Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος την οδήγησε στον πολυπόθητο τίτλο ξάνα έπειτα από πέντε χρόνια, πήρε το μικρόφωνο πάνω στην πίστα και είπε λόγια βγαλμένα μέσα από την ψυχή του.

«Για μένα αυτή η στιγμή, είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι η νούμερο ένα στη ζωή μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Όλους. Όλοι είναι νούμερο ένα. Για μένα η ΑΕΚ είναι σαν την οικογένεια. Το μόνο που είχα όνειρο να δώ, ήταν την οικογένεια της ΑΕΚ μ’ αυτόν εδώ τον τρόπο», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανδαιμόνιο, έκσταση και τρέλα, με την ομάδα της ΑΕΚ να πανηγυρίζει με τη ψυχή της τον τίτλο.