Ματσάρα και διπλό με φοβερή ανατροπή για τον Αρη (2-4) στη Λαμία
i

@intime

Ματσάρα και διπλό με φοβερή ανατροπή για τον Αρη (2-4) στη Λαμία

Αλέξης Σαββόπουλος 20:00 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 29.05.2024

Ο εξαφανισμένος στο πρώτο ημίχρονο Αρης, με επική αντεπίθεση στην επανάληψη και μπροστάρη τον Μορόν γύρισε το ματς και πέρασε με το εντυπωσιακό 2-4 απο τη Λαμία.

Ματσάρα πρόσφεραν Λαμία και Αρης στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των γηπεδούχων. Η απουσία σκοπιμότητας και βαθμολογικού κινήτρου, απελευθέρωσαν τις δυο ομαδες και ευχαρίστησαν το κοινό με το θέαμα και την διακύμανση του σκορ. Τελικός νικητής ο Αρης με απίθανη ανατροπή (2-4) που όμως τα χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Η Λαμία κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο 45λεπτο. Με περισσότερη διάθεση και σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο απο τους παίκτες του Αρη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Εθεσε από νωρίς τους κανόνες του παιχνιδιού εκμεταλλευόμενη αφενός τη νωθρότητα των φιλοξενούμενων και αφετέρου τα αμυντικά κενά που υπήρχαν σε όλους τους χώρους. Απο το δεκάλεπτο και μετά, η ομάδα του Βόκολου άρχισε να κάνει ευκαιρίες, αρχικά με τον Μάλτσι στο 13΄ για να ακολουθήσουν οι δυο μεγάλες ευκαιρίες του Τσιλούλη με το δοκάρι στο 15΄ και το χαμένο τετ-α-τετ στο 20΄. Το σκορ άνοιξε στο 35΄ ο Τζανετόπουλος τον οποίο ξέχασαν οι παίκτες του Αρη για να έρθει και ένα δεύτερο γκολ στο 42΄ από τον Μάλτσι, από ασιστ του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, του Τσιλούλη.

Ο Μάντζιος έκανε δυο γρήγορες αλλαγές στην ανάπαυλα βάζοντας τον Μοντόγια πάνω στον Τσιλούλη αντί του Φεράρι και τον Σαβέριο αντί του αρνητικού Σουλεϊμάνοφ. Το γρήγορο γκολ του Μορόν με ασύλληπτο σουτ έξω απο την περιοχή στο πρώτο λεπτό της επανάληψης έδειξε την αλλαγή διάθεσης των παικτών του Μάντζιου. Ο Μορόν στο… καπάκι είχε και δοκάρι για να φέρει το παχνίδι στα ίσια αλλά δεν αστόχησε στο 76΄ απο την ασιστ του Φατόρε φτάνοντας τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Φατόρε παίρνει κι αυτός μερίδιο στην επιτυχία αφού επισφράγισε την καλή του εμφάνιση με το γκολ της ανατροπής στο 78΄. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φετφατζίδης στο 89΄ με ένα ωραίο πλασέ, κάνοντας το 2-4.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στην αντιδραση και τον εγωισμό που έβγαλε ο Αρης στην επανάληψη μετά το 2-0 του πρωτου ημιχρονου. Με πρωταγωνιστή τον Μορόν η ομάδα του Μάντζιου έκανε ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε μια ανατροπή.

MVP

ΛΟΡΕΝ ΜΟΡΟΝ

Ο Ισπανός έκλεψε τη δόξα απο τον Τσιλούλη και το καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο του έλληνα μεσοεπιθετικού στο αντίο του. Ηγήθηκε της αντεπίθεσης του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο και με ακόμη δυο φετινά γκολ έφτασε τα 19 και είναι κοντά στο να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ αλλά και του MVP της χρονιάς.