«Η Γουέστ Χαμ θα ανακοινώσει αύριο (22/8) τον Μαυροπάνο»

Μαυροπάνος

i

©intime

«Η Γουέστ Χαμ θα ανακοινώσει αύριο (22/8) τον Μαυροπάνο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:12 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες, ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι έτοιμος να ανακοινωθεί κι επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες από τη Γουέστ Χαμ.

Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ!

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, όλα κύλησαν ομαλά στην υπόθεση και παρά τα όσα ακούστηκαν, με αποτέλεσμα ο Έλληνας διεθνής στόπερ να ανακοινωθεί αύριο (22/8) από τον σύλλογο του Λονδίνου. Συγκεκριμένα να θυμίσουμε πως πριν λίγες ώρες, ο δημοσιογράφος του «Foot Mercato», Σάντι Αούνα, επισήμανε πως ο 25χρονος αμυντικός δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ, που έδειξαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ανέφερε πως η αγγλική ομάδα αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην ενεργοποιήσει την συμφωνία που είχε με την Στουτγκάρδη, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μαυροπάνος θα επιστρέψει στον γερμανικό σύλλογο.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω και ο πρώην στόπερ της Άρσεναλ κι όχι μόνο, θα γίνει σε μερικές ώρες επίσημα παίκτης του club. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιθυμία του Μαυροπάνου ήταν να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά για λογαριασμό των «κανονιέρηδων», ύστερα από τρία χρόνια στη Γερμανία, αρχικά ως δανεικός και από πέρυσι το καλοκαίρι με ενεργοποίηση ρήτρας αγοράς ύψους 3.200.000. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Έλληνα διεθνή είχε συνδεθεί με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι και τις Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μαυροπάνος μέτρησε 89 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Σε αυτόν τον αριθμό έχει απολογισμό επίσης οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα το ένα τέρμα ήρθε φέτος στα μπαράζ παραμονής απέναντι στο Αμβούργο.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το «χρυσό» deal του Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Έλληνα στόπερ, καθώς η Στουτγκάρδη αποδέχθηκε την πρόταση που κατέθεσαν τα σφυριά ύψους 20.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η γερμανική ομάδα θα λάβει ακόμη 5.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, ενώ το 10% της μεταγραφής του Μαυροπάνου θα πάει στην Άρσεναλ, η οποία είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.