Μαυροπάνος: «Ο Τζορτζ ήταν αγαπητός και χαμογελαστός τύπος»

O Μπάλντοκ και ο Μαυροπάνος σε προετοιμασία της Εθνικής

i

© Intime

Μαυροπάνος: «Ο Τζορτζ ήταν αγαπητός και χαμογελαστός τύπος»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:45 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 17.10.2024

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ παραχώρησε ο Ντίνος Μαυροπάνος και ο 26χρονος αμυντικός στάθηκε στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μία εβδομάδα και κάτι πέρασε από το βράδυ που η Ελλάδα συγκλονίστηκε, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τζόρτζ Μπάλντοκ. Για το εν λόγω γεγονός μίλησε ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδας, Ντίνος Μαυροπάνος, παραχωρώντας δηλώσεις στη σελίδα της Γουέστ Χαμ.

Ο ίδιος, λοιπόν, στάθηκε στην απώλεια που βίωσε, αφού, όπως τόνισε, τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του ήταν πολύ δεμένοι με τον 31χρονο πρώην αμυντικό. Παράλληλα, ο Μαυροπάνος στάθηκε και στη νίκη επί της Αγγλίας, λέγοντας πως αυτή ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο φίλο τους.

«Στο σύνολο, συγκλονιστήκαμε όταν μάθαμε τι συνέβη. Όλοι ήταν τόσο κοντά με τον Τζορτζ. Ήταν δύο χρόνια στην εθνική ομάδα. Ήταν τόσο αγαπητός τύπος, πάντα χαμογελαστός και έδινε τα πάντα σε ό,τι έκανε, οπότε ήταν μια δύσκολη, μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς.

Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε τόσο κοντά γιατί ήμασταν λίγο πολύ η ίδια ομάδα τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια και αυτός ήταν ένας από εμάς. Μεγαλώσαμε ως ομάδα και ήταν μέρος αυτής. «Μετά από αυτά τα άσχημα νέα, αυτή την τραγωδία, είχαμε λίγο μεγαλύτερη επιθυμία να τα πάμε καλά κόντρα στην Αγγλία. Για μένα ήταν απαιτούμενο να δώσω τα πάντα και για εκείνο. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ήταν μια επιτυχημένη εβδομάδα με δύο καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, αλλά φυσικά τα νέα για τον Τζορτζ τα επισκίασαν και είμασταν πιο πολύ λυπημένοι παρά χαρούμενοι», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μαυροπάνος.

«Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός μίλησε και για το κλίμα στην Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως ο ένας παίκτης βοηθάει τον άλλον. «Όλοι μας νιώθουμε ότι είμαστε σημαντικοί για την ομάδα γιατί, πραγματικά, νομίζω ότι όλοι έχουμε μια σχέση μεταξύ μας. Μεγαλώσαμε σαν ομάδα. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά όλοι δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο ότι έχουμε αυτό το συναίσθημα», είπε συγκεκριμένα.