Πιέζει να φύγει από τη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος!

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

i

©Intime

Πιέζει να φύγει από τη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος!

Sportal newsroom 10:24 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 14.08.2024

Ο 25χρονος διεθνής Έλληνας αμυντικός, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θέλει να αποχωρήσει από τη Στουτγκάρδη αυτό το καλοκαίρι.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έχει προσελκύσει αρκετών ομάδων στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Έλληνα αμυντικού έχει συνδεθεί με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι αλλά και με συλλόγους της Premier League (Φούλαμ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Γουλβς, Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ)

Κάπως έτσι το μέλλον του Μαυροπάνου μοιάζει βέβαιο πως θα είναι μακριά από τη Στουτγκάρδη και τη Bundesliga. Πρόσφατα η Kicker σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους ή αν μη τι άλλο να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Δεν είναι μυστικό πως ο 25χρονος στόπερ θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και στην Premier League.

Βλέποντας το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων ο Μαυροπάνος πιέζει την Στουτγκάρδη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τις ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την γερμανική πόλη. 

Σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports» αλλά και δημοσιεύματα από Ιταλία και Αγγλία, ο Μαυροπάνος «ζυγίζει» προς το παρόν την τελική του απόφαση.