Με 4-2-3-1 και βασικό Σπόραρ ο Παναθηναϊκός με την Μπόρατς

Ο Αντράζ Σπόραρ

i

Intime

Με 4-2-3-1 και βασικό Σπόραρ ο Παναθηναϊκός με την Μπόρατς

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:47 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 04.10.2024

Με έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα. Βασικός ο Σπόραρ. Αναλυτικά η 11άδα που θα παρατάξει ο Ντιέγκο Αλόνσο, στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

Αποστολή Sportal στην Μπάνια Λούκα: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ο Ουρουγουανός προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα, αναφορικά με τους βασικούς στο "Γκράτσκι Στάντιον" της Μπάνια Λούκα. Θέση βασικού πήραν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Τσέριν, Πελίστρι, Μπακασέτας και Σπόραρ.

Αναλυτικά η 11άδα των Πράσινων για το παιχνίδι με την Μπόρατς, στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, σε διάταξη 4-2-3-1: Ντραγκόφσκι - Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς - Τσέριν, Μαξίμοβιτς - Πελίστρι, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς - Σπόραρ.

Στον πάγκο των Πράσινων βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μαντσίνι, Γεντβάι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Μπάλντοκ, Αράο.

Έτσι, ποδοσφαιριστές της πρώτης γραμμής rotation, όπως οι Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Γεντβάι και Αράο, θα κληθούν, πιθανότατα, να βοηθήσουν από τον πάγκο.

Για την Μπόρατς, ο Μλάντεν Ζίζοβιτς επέλεξε το 4-2-3-1 και βασικούς τούς Σισκόφσκι - Βούκσεβιτς, Μέιερς, Καρολίνα, Χερέρα - Όγκρινετς, Σκόρουπ - Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέτσκοβιτς - Ντεσπότοβιτς.

Στον πάγκο για τους Βόσνιους βρίσκονται οι Μανοΐλοβιτς, Πέγιοβιτς, Νικόλοφ, Ντάτκοβιτς, Πίχλερ, Χρέλια, Ντάγιτς, Σούμπιτς, Κβρζιτς, Τσάβιτς, Βράνιες, Μάρτσετιτς.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ελτσίν Μασίγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ελσάντ Αμπντουλάγιεφ και Πάρβιν Ταλίμποφ. Στο VAR βρίσκεται ο Μπενουά Μιγιό από τη Γαλλία.