Με απουσίες η αποστολή του Πανσερραϊκού κόντρα στη Λαμία

Πάμπλο Γκαρσία

i

©Intime

Με απουσίες η αποστολή του Πανσερραϊκού κόντρα στη Λαμία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:44 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί στις Σέρρες τη Λαμία (22/9, 20:00), με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην υπολογίζει τους Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Λαμία (22/9, 20:00) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής των «λιονταριών», Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνει τους Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.   

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Πανσερραϊκός στην ανακοίνωσή του:   

«Με μια πρωινή προπόνηση την Παρασκευή 22/09 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League κόντρα στην Λαμία (23/09, 20:00, Novasports). 

Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία έχει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρεμ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέιρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς. 

Ο Καμπανιακός δεν έλαβε πιστοποιητικό για τη Super League 2 - Ανατροπή με Αλμωπό Αριδαίας
SUPER LEAGUE 2

17:13 - 22.09.2023

Ο Καμπανιακός δεν έλαβε πιστοποιητικό για τη Super League 2 - Ανατροπή με Αλμωπό Αριδαίας

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε πως δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Καμπανιακό για τη νέα σεζόν της Super League. Αντίθετα, ανατροπή δεδομένων με τον Αλμωπό Αριδαίας που δικαιώθηκε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο τιμωρημένος Χάγιεκ και οι Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου».