Με απουσίες κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν ο ΠΑΟΚ

Σόλα Σορετίρε

Με απουσίες κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 20:58 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 23.10.2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον ευρωπαϊκό του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν που θα διεξαχθεί για την 3η αγωνιστική της League Phase του Εuropa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ράχμαν Μπάμπα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και άφησε εκτός όμως τον Σόλα Σορετίρε που δεν προπονήθηκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (23.10).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη μάχη με τους Τσέχους ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σόλα Σορετίρε και Αντώνη Τσιφτσή.

Ο Σορετίρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση με αποτέλεσμα να έχει έναν εριθισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Ο παίκτης προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Προπονητής Πλζεν: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάποιες ατέλειες στην άμυνα τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε»
EUROPA LEAGUE

19:26 - 23.10.2024

Προπονητής Πλζεν: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάποιες ατέλειες στην άμυνα τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε»

Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Μίροσλαβ Κούμπεκ, αναφέρθηκε στα αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ τα οποία θα προσπαθήσουν οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά , Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον».

17:49 - 23.10.2024

Προπόνηση ΠΑΟΚ