Με απουσίες ο Βόλος, ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Με απουσίες ο Βόλος, ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:50 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 14.08.2024

Ο Βόλος υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (3/12, 16:30) στο «Πανθεσσαλικό» με πολλές απουσίες τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ψάξει να βγάλει αντίδραση μετά από τη βαριά ήττα με 5-0 απο τη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το μεσημέρι της Κυριακής (3/12, 16:30) από το Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.  

Οι Θεσσαλοί προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του ΄πρωταθλήματος. Η ομάδα της Μαγνησίας δείχνει καλύτερο πρόσωπο από την πρόσληψη του Άνχελ Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, καθώς μετράει δύο συνεχόμενες νίκες.   

Στην αποστολή του Βόλου είναι οι: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Μύγας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Γκλάβτσιτς, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Κορνέτ, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Γκαρσία και Μωραϊτης.

Από τη άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει να βγάλει αντίδραση, μετά από τη βαριά ήττα της Πέμπτης (30/11) κόντρα στη Φράιμπουργκ με 5-0, για την 5η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.   

Ωστόσο αυτή η ήττα έφερε «σύννεφα» για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Η αναζήτηση του διαδόχου έχει ξεκινήσει, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ένας εκ των τεχνικών που έχουν προταθεί. 

«Το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας μου αυτό κόντρα στη Φράιμπουργκ. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην κάμερα της Cosmote TV. 

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς – Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα – Μεταξάς, Τρουιγέ – Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Κίτσος – Μωραΐτης. 

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Μπιέλ – Μασούρας, Ελ Κααμπί.