Με απουσίες ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Με απουσίες ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:59 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 14.08.2024

Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (2/12, 20:00) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το απόγευμα του Σαββάτου (2/12, 20:00), για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα των Σερρών ολοκλήρωσε την προπόνηση ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες και ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή.

Σε αυτήν ο Ουρουγουανός προπονητής δεν συμπεριέλαβε τον Κολομπίνο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη τελευταία προπόνηση του Πανσερραϊκού. Επίσης εκτός έμειναν οι Ντανκερλούι (ταλαιπωρείται από ίωση), αλλά και οι τραυματίες Γούλερι και Αυλωνίτης

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στίνα, Τομάς, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ.