Με Dj τον Σισέ το πιο ακριβό πάρτι τη βραδιά του τελικού στο Κατάρ

Με Dj τον Σισέ το πιο ακριβό πάρτι τη βραδιά του τελικού στο Κατάρ

21:35 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 20.08.2024

«Χρυσάφι» θα πρέπει να προσφέρει όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον DJ Tcheba (aka Τζιμπριλ Σισέ) στα decks.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει εγκαταλείψει χρόνια την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, η οποία μεταξύ άλλων περιλάμβανε και μία αρκετά επιτυχημένη θητεία στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα.

Όμως ο ίδιος δεν έγινε ούτε μάνατζερ, ούτε προπονητής όπως η πλειονότητα των συναδέλφων του. Αντ’ αυτού διάλεξε το επάγγελμα του DJ, στο οποίο φαίνεται να είναι αρκετά καλός. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως ο ίδιος θα παίξει στο πιο ακριβό πάρτυ του Κατάρ, όσον αφορά τη βραδιά του τελικού. 

Πιο αναλυτικά, το ξενοδοχείο «Le Royal Meridien», στη Ντόχα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί πληθώρα DJ και όποιος θέλει να τους παρακολουθήσει θα πρέπει να δώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 32 χιλ. ευρώ. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκεται και ο DJ Tcheba, γνωστότερος και ως Τζιμπρίλ Σισέ

Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν από τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και το πάρτι θα διαρκέσει μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Όσοι βρίσκονται εκεί, εκτός του πρώην ποδοσφαιριστή, θα μπορούν να δουν τον Αμερικανό Dj και μουσικό παραγωγό Τζάτζι Τζεφ καθώς και τους «Le Twins»