Με Ηλιόπουλο και η υπογραφή του Πιερό στην ΑΕΚ - Το νούμερο φανέλας που διάλεξε ο Αϊτινός φορ

Με Ηλιόπουλο και η υπογραφή του Πιερό στην ΑΕΚ - Το νούμερο φανέλας που διάλεξε ο Αϊτινός φορ

Κώστας Τσίλης 21:52 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 10.09.2024

Όπως έκανε και σ' όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές κινήσεις, ο ιδιοκτήτης της Ένωσης ήταν παρών και είχε σύντομο τετ α τετ και με τον Πιερό

Ο Μάριος Ηλιόπουλος από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, είχε καθιερώσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για το στάδιο των τελικών υπογραφών των νέων αποκτημάτων της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήταν πάντα παρών και είχε μάλιστα και ένα σύντομο πρώτο τετ α τετ γνωριμίας μαζί του. Η διαδικασία δεν άλλαξε ούτε και σήμερα στις υπογραφές του συμβολαίου του Φραντζί Πιερό.

Ήταν παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μάριος Ηλιόπουλος και είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Αϊτινό φορ της ΑΕΚ. Και μάλιστα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Με τον Πιερό να δείχνει να απολαμβάνει όλες τις πρώτες του στιγμές, με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Κάτι άλλωστε που το φανερώνει ακόμα και το χαμόγελο στην φωτογράφιση. Παρόλο που δεν μπόρεσε να πάρει το αγαπημένο του νούμερο.

Πιερό Φραντζί Πιερό

Ο Πιερό παντού φορούσε την φανέλα με το νούμερο "9". Όμως στην ΑΕΚ είναι κατειλημμένη από τον Έρικ Λαμέλα. Επίσης στην εθνική της Αϊτής φοράει το "20". Και αυτό ωστόσο έχει κάτοχο, καθώς είναι στην φανέλα του Πέτρου Μάνταλου. Ως εκ τούτων, ο Πιερό πήγε τελικά στην επιλογή του αριθμού "14" για την δική του φανέλα στην ΑΕΚ.