Με Καμαρά, χωρίς Νταρίντα, Πάλμα
i

Καμαρά/©Intime

Με Καμαρά, χωρίς Νταρίντα, Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 20:37 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 20.08.2024

Κατευθείαν στην αποστολή του αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό ο 27χρονος επιθετικός. Ξεκουράζει τον Τσέχο ο Πάρντιου. Πάλι εκτός ο Πάλμα.

Ήρθε Δευτέρα βράδυ, προπονήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι και όπως όλα δείχνουν, αν εκδοθεί το δελτίο του θα πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στον αυριανό (11/01) επαναληπτικό κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά συμπεριλήφθηκε με το καλημέρα στην αποστολή από τον Άλαν Πάρντιου που προφανώς θέλει κόντρα στον Λεβαδειακό να του δώσει λίγα λεπτά για να αρχίσει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό με δεδομένο ότι έχει να αγωνιστεί πολύ καιρό.

Στα πλαίσια του ροτέισον που θα κάνει ο προπονητής του Άρη, άφησε εκτός του Βλάντιμιρ Νταρίντα προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και τον Λουίς Πάλμα που δεν είναι 100 % έτοιμος. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Kamara, Doukoure, Gray, M’Bakata, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Peersman, Mazikou, Odubajo, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Nkoulou (τραυματίας), Luis Palma, Darida, Rodriguez, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Καρακασίδης.