Με Κοϊτά και Στρακόσια αλλά χωρίς Περέιρα η ΑΕΚ στην Κύπρο

Με Κοϊτά και Στρακόσια αλλά χωρίς Περέιρα η ΑΕΚ στην Κύπρο

Κώστας Τσίλης 23:25 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 16.07.2024

Τα δυο από τα τρία πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης, θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για το φιλικό με την Ομόνοια

Ήταν δεδομένο πως ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά και ο Θωμάς Στρακόσια είχαν έναν μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Ρόμπερτο Περέιρα ως προς το κομμάτι της αγωνιστικής ετοιμότητας. Τους λόγους τους διαβάσατε από νωρίς στο Sportal.gr και είχαν να κάνουν με το γεγονός πως ο Μαυριτανός εξτρέμ και ο Αλβανός τερματοφύλακας είχαν κάνει προετοιμασία, ενώ ο Αργεντινός μέσος όχι.

Εξ ου και ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να πάρει στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι για την Κύπρο για το φιλικό της Πέμπτης τόσο τον Κοϊτά, όσο και τον Στρακόσια. Κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους δυο, στο τεστ απέναντι στην Ομόνοια.

Αντίθετα ο Περέιρα θα παραμείνει στην Αθήνα. Και αυτές τις δυο μέρες που θα απουσιάσει η υπόλοιπη ομάδα στην Κύπρο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Το ίδιο και ο Μουκουντί με τον Τσιλούλη, που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο "κουβάλησαν" από την προετοιμασία στην Ολλανδία.