Με μια δεκάδα παικτών αλλά και τον προπονητή της Β' ομάδας, θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Ολλανδία

Με μια δεκάδα παικτών αλλά και τον προπονητή της Β' ομάδας, θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Ολλανδία

Κώστας Τσίλης 20:00 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 22.06.2024

Ο Αλμέιδα για πολλούς λόγους επέλεξε να πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τόσο τον προπονητή της ΑΕΚ Β' Νίκο Κούστα, όσο και συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα

Το φετινό βασικό στάδιο της προετοιμασία της ΑΕΚ, τουλάχιστον ως προς το πρώτο κομμάτι του, θα είναι πολύ περίεργο. Κυρίως διότι το απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα θα είναι γεμάτο. Απόντες τέσσερις κιτρινόμαυροι λόγω του Euro, ακόμα δυο λόγω του Copa America, "κομμένοι" οι δυο τερματοφύλακες από το περυσινό ρόστερ, μια σειρά από αποχωρήσεις.

Αυτές οι ιδιαιτερότητες, συν το γεγονός πως ο Αλμέιδα θέλει να έχει πολύ στενή συνεργασία με τον ΑΕΚ Β, οδήγησε σε αποφάσεις διαφορετικές σε σχέση με τις δυο προηγούμενες προετοιμασίες. Ο Αργεντινός τεχνικός θα πάρει αύριο μαζί του στην Ολλανδία συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές από την Β' ομάδα. Μάλιστα ανάμεσα τους δεν θα είναι ούτε ο Λαμαράνα, αλλά ούτε ο Γιεμπόα, που πέρυσι είχαν βρεθεί στην προετοιμασία.

Επίσης μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο προπονητής της ΑΕΚ Β Νίκος Κούστας. Και αυτό προκειμένου να έχει άμεση συνεργασία ο Αλμέιδα μαζί του. Επί της ουσίας, θα γίνουν δυο παράλληλες προετοιμασίες στην Ολλανδία. Ο Αλμέιδα θα χρησιμοποιεί τους παίκτες από την ΑΕΚ Β' για να βγάζει την δουλειά, αλλά ταυτόχρονα θα δουλεύουν και γι αυτά που θα κάνουν στην σεζόν που έρχεται.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία, θα κάνουν αύριο το πρωί προπόνηση στα Σπάτα. Στην συνέχεια θα γευματίσουν στο εστιατόριο του προπονητικού κέντρου. Και η αναχώρηση για το Αλκμαάρ, είναι προγραμματισμένη για νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.