Με ντεμπούτο Κάλενς αλλά χωρίς Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί η αποστολή της ΑΕΚ
i

Άλεξ Κάλενς/©intime

Με ντεμπούτο Κάλενς αλλά χωρίς Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί η αποστολή της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 21:58 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Για πρώτη φορά μπήκε σε αποστολή της ΑΕΚ ο Κάλενς για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως αναμενόταν έμειναν εκτός ο Βίντα και ο Μουκουντί και ο Χατζισαφί

Με τον Άλεξ Κάλενς να κάνει… ντεμπούτο σε αποστολή, πηγαίνει η ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Βεβαίως ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός δεν έχει ακόμα συμπληρώσει μια ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων στα Σπάτα. Κάτι που σημαίνει πως είναι μάλλον απίθανο η παρουσία του στην αποστολή, να σημαίνει πως ο Ματίας Αλμέιδα τον σκέφτεται για την ενδεκάδα. Περισσότερο μοιάζει με επιλογή… προσαρμογής. Χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρατευτεί, αν παραστεί ανάγκη. 

Ο Αλμέιδα με πολλή δουλειά στα Σπάτα, παίρνει γκολ και ασίστ από τους καλούς εκτελεστές «στημένων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:59 - 24.09.2023

Ο Αλμέιδα με πολλή δουλειά στα Σπάτα, παίρνει γκολ και ασίστ από τους καλούς εκτελεστές «στημένων»

Η ΑΕΚ έχει παίκτες που έχουν εξαιρετικές εκτελέσεις στατικών φάσεων και ο Αλμέιδα το έχει δουλέψει πολύ στην προπόνηση για να παίρνει απ' αυτούς αποτελέσματα μέσα στα ματς

Κατά τα άλλα, οι λοιπές απουσίες ήταν αναμενόμενες. Δεν είχαν έτσι κι αλλιώς πολλές πιθανότητες να προλάβουν το αυριανό ντέρμπι, ο Ντομαγκόι Βίντα, ο Αρόλντ Μουκουντί και ο Εχσάν Χατζισαφί. Παρόλο που οι δυο τελευταίοι, επειδή ακριβώς οι περιπτώσεις τους είχαν να κάνουν με ανάκτηση δυνάμεων, το πάλεψαν μέχρι τέλους. Όμως κανείς από τους τρεις δεν έκανε σήμερα προπόνηση σε φουλ ρυθμούς. Και ας εκ τούτου ο Ματίας Αλμέιδα δεν τους συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το αυριανό ντέρμπι. 

Πάντως η αλήθεια είναι πως ειδικά για τον Μουκουντί αλλά και τον Χατζισαφί, υπάρχει η αισιοδοξία πως μπορεί να επανέλθουν ακόμα και στο ματς της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλωστε ο Ιρανός ακραίος μπακ, έβγαλε στη σημερινή προπόνηση, ένα κομμάτι του κανονικού προγράμματος. Ωστόσο ακόμα είναι σε φάση επανένταξης μετά από διάσειση.