Με όπλο την πρόκριση στον τελικό, θα διεκδικήσουν μια έξτρα μέρα ξεκούρασης
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Με όπλο την πρόκριση στον τελικό, θα διεκδικήσουν μια έξτρα μέρα ξεκούρασης

Κώστας Τσίλης 12:28 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 14.08.2024

Οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαλαν με επιτυχία το βαρύ πρόγραμμα με τα 4 ματς μέσα σε δέκα μέρες και γι αυτό... διεκδικούν για το Πάσχα μια επιπλέον ημέρα για ξεκούραση

Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σχεδόν έχουν ξεχάσει τι θα πει ρεπό. Από τις 2 του Απρίλη μέχρι και χθες το βράδυ, ήταν ανά τρείς μέρες μέσα στο γήπεδο για να παίξουν επίσημο και σημαντικό παιχνίδι και κάποιες φορές και με τις βαλίτσες στο χέρι. Η κόπωση, πνευματικά και σωματική, είναι δεδομένη. Όπως και η ικανοποίηση, καθώς αυτό το βαρύ πρόγραμμα βγήκε ακριβώς όπως το ήθελε ο Ματίας Αλμέιδα. Τρεις νίκες στα τρια ματς των Play Offs και μια πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. 

Έκανε βόλτα η ΑΕΚ στο Φάληρο, αλλά την επόμενη φορά πρέπει να κερδίσει
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:10 - 13.04.2023

Έκανε βόλτα η ΑΕΚ στο Φάληρο, αλλά την επόμενη φορά πρέπει να κερδίσει

Η ΑΕΚ έκανε στο Καραϊσκάκη την δουλειά της σωστά και σβηστά, αλλά τώρα έχει μπροστά της ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο, που πρέπει να πάρει τη νίκη. Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Μ' αυτό το σερί των νικών και κυρίως με την χθεσινή πρόκριση ως... όπλο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα δώσουν την "μάχη" τους για να κερδίσουν μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης τώρα το Πάσχα. Φυσικά και ο Αλμέιδα ξέρει πως οι παίκτες του έχουν απόλυτη ανάγκη να αποφορτιστούν και σωματικά και ψυχολογικά. Έχει ήδη αποφασίσει να κάνει μια προπόνηση την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί και κατόπιν να αφήσει ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του τόσο το Μεγάλο Σάββατο, όσο και ανήμερα το Πάσχα. 

Ωστόσο οι παίκτες θα... διεκδικήσουν και την Δευτέρα του Πάσχα, κυρίως για να διευκολύνουν κάποια ταξίδια τους. Αλλά είναι άγνωστο αν τελικά ο Αλμέιδα θα... ενδώσει, καθότι και πάλι μετά το Πάσχα περιμένει την ΑΕΚ ένα πρόγραμμα σκέτη... φωτιά. Βεβαίως αυτό είναι και ένα επιχείρημα, στην κατεύθυνση να πάρουν λίγο περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούν. Οριστική απόφαση ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να πάρει στη σημερινή προπόνηση.