Με Ουναχί, Μπάλντοκ, Σπόραρ η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Ο Ουναχί με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαδημητρίου

Με Ουναχί, Μπάλντοκ, Σπόραρ η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Λάμπρος Γκαραγκάνης 22:20 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 04.09.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα του για τη League Phase του Conference League, με μόνη νέα προσθήκη αυτή του Αζεντίν Ουναχί. Επιστρέφει ο Μπάλντοκ, ακλόνητος ο Σπόραρ...

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να προχωρήσει στην πώληση του Αντράζ Σπόραρ και την αντικατάστασή του με επιθετικό πριν την ολοκλήρωση του χρονικού περιθωρίου δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Έτσι μόνα νέα μέλη, σε σχέση με τους αγώνες playoffs κόντρα στη Λανς, θα είναι ο νεοφερμένος Αζεντίν Ουναΐ και ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Στην λίστα που δήλωσε το Τριφύλλι στην UEFA βρίσκεται και ο Αντράζ Σπόραρ, που με τα τώρα δεδομένα παραμένει στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού, για τους έξι αγώνες της League Phase του Conference League, αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Μαξ, Κώτσιρα, Μπακασέτα, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Τετέ, Ουναχί, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ, Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Στην Ελλάδα οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 11/9 και οι ελεύθεροι στις 30/9. Εννοείται πως οποιαδήποτε προσθαφαίρεση γίνει από εδώ και πέρα στο ρόστερ, δεν επηρεάζει τη δηλωθείσα ευρωπαϊκή λίστα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα μείνει άπραγος στο φλέγον ζήτημα, ειδικά, των αποδεσμεύσεων. Τώρα, αν μέχρι τις 11/9 πωληθεί κάποιος παίκτης, ο Σπόραρ ή άλλος, αυτός θα αντικατασταθεί στο ρόστερ.

Με βάση, λοιπόν, το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού στις 4/9, εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν, από τον Ντιέγκο Αλόνσο, οι: Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, Πέρεθ, Τρουιγέ, Νίκας, Ζέκα (ήταν με τη Λανς), Λημνιός (ήταν με τη Λανς), Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα και Βέρμπιτς.