Με πέντε απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα
i

ΑΕΚ, προπονηση/©intime

Με πέντε απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα

Κώστας Τσίλης 19:26 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 20.08.2024

Με συνολικά πέντε απουσίες αλλά τον Γαλανόπουλο να επιστρέφει, είναι η αποστολή που επέλεξε ο Αλμέιδα για το αυριανό ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Αστέρα Τρίπολης

Από την στιγμή που ο Ντομαγκόι Βίντα ήδη από χθες είχε επιστρέψει στα Σπάτα και προπονήθηκε κανονικά, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν προβλεπόταν να έχει εκπλήξεις. Φυσικά έχει απουσίες και μάλιστα ουκ ολίγες. Συνολικά πέντε. 

Ο Αρόλντ Μουκουντί και ο Νταμιάν Σιμάνσκι έχουν συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένοι, ο Τομ Φαν Βέερτ υπέστη θλάση στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Πάολο Φερνάντες και ο Μιλάντ Μοχαμάντι ακόμα δεν είναι έτοιμοι για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Πάντως και για τις πέντε αυτές απουσίες, ο Ματίας Αλμέιδα ήταν προετοιμασμένος από την αρχή της εβδομάδας. Και έχει σημασία και το γεγονός πως επέστρεψε στο αγωνιστικό πλάνο και ο Κώστας Γαλανόπουλος που είχε απουσιάσει από την Τούμπα. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γάλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.