Με πρωταγωνίστρια την Τζιρέλι η Ιταλία επικράτησε κόντρα στην Αργεντινή
i

©Glomex

Με πρωταγωνίστρια την Τζιρέλι η Ιταλία επικράτησε κόντρα στην Αργεντινή

Sportal newsroom 10:55 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 14.08.2024

Χάρη στο γκολ της Κριστιάνα Τζιρέλι η Ιταλία επικράτησε της Αργεντινής, για την πρώτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Με πρωταγωνίστρια την Κριστιάνα Τζιρέλι, η Ιταλία επιβλήθηκε της Αργεντινής με 1-0, για την πρώτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. 

Με αυτή τη νίκη η Ιταλία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του έβδομου ομίλου με 3 βαθμούς, ενώ η Αργεντινή είναι στην τελευταία θέση με 0 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η καλύτερη φάσεις του πρώτου μέρους ήταν η εκπληκτική ντρίμπλα της Μπανίνι  και η υπέροχη ατομική ενέργεια της Ντραγκόνι. Μάλιστα η Ιταλία  πέτυχε και δύο τέρματα τα οποία ακυρώθηκαν λόγω οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η «σκουάτρα τζούρα» βρήκε το τέρμα που έψαχνε σε όλο το παιχνίδι. Στο 87ο λεπτό η Μποατίν επιχείρησε τη σέντρα, η Τζιρέλι πήρε την κεφαλιά και κρέμασε την αντίπαλο τερματοφύλακα, για να διαμορφώσει το τελικό 1-0. 

Έγινε η πρώτη έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών - Η Τζαμάικα έβαλε φρένο στη Γαλλία (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:12 - 23.07.2023

Έγινε η πρώτη έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών - Η Τζαμάικα έβαλε φρένο στη Γαλλία (vid)

Η πρώτη έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών είναι γεγονός. Η μαχητική Τζαμάικα κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 τη Γαλλία και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση.

Κάπως έτσι η Ιταλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις στον έβδομο όμιλο με τρεις βαθμούς. Το άλλο ματς του ομίλου είχε νικητή τη Σουηδία, η οποία επικράτησε με 2-1 επί της Νότιας Αφρικής. 

Tags: