Με πρόβλημα τραυματισμού και ο... Αλμέιδα
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Με πρόβλημα τραυματισμού και ο... Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 17:02 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Από την κακοδαιμονία των τραυματισμών που φέτος κυνηγά την ΑΕΚ δεν γλίτωσε ούτε ο Αλμέιδα, που ταλαιπωρείται από ένα κτύπημα στο γόνατο και κυκλοφορεί με πατερίτσες

Είναι αλήθεια πως φέτος το φουσκωμένο ιατρικό δελτίο, έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα το ανέλυσε ενδελεχώς ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, στην κουβέντα με τους ρεπόρτερ της ομάδας την περασμένη Τετάρτη. Τώρα όμως, ήρθε η σειρά του ίδιου του Αλμέιδα, να βάλει το όνομά του, στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης. 

Ο Αργεντινός τεχνικός ήδη από την Τετάρτη ταλαιπωρείται μ' ένα πρόβλημα στο γόνατο. Δυσκολευόταν μάλιστα πολύ ακόμα και στην κίνηση του. Γι αυτό και έχει επιστρατεύσει ακόμα και πατερίτσα, προκειμένου να μπορεί να κινείται. Άλλωστε ο Αλμέιδα δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει ούτε... λεπτό εκτός της δουλειάς στα Σπάτα. Επομένως ήταν απαραίτητο να έχει την πατερίτσα για να μπορεί να κάνει την προπόνηση με τους παίκτες του. Και φυσικά έτσι θα μπορέσει να δώσει το παρών και στο ματς της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ΟΦΗ.