Με Ρότα και Άμραμπατ η ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Νορντίν Άμραμπατ

i

©intime

Με Ρότα και Άμραμπατ η ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:36 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 14.08.2024

Την ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνωστοποίησε η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να επιλέγει τον Ρότα αντί του Σιντιμπέ για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Άμραμπατ αντί του Ελίασον.

Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί και πάλι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην κατάμεστη «Opap Arena» (19/8, 21:45), στο πλαίσιο της ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Λίγη ώρα πριν από την σέντρα του σπουδαίου παιχνιδιού της Ένωσης, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστές τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου.   

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι και Γιόνσον θα βρίσκονται στον άξονα, ενώ Άμραμπατ και Πινέδα στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ πιο πίσω του θα είναι ο Τσούμπερ

Η φανέλα του Μιχάλη με το "21" στα αποδυτήρια της «OPAP Arena» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

19:07 - 19.08.2023

Η φανέλα του Μιχάλη με το "21" στα αποδυτήρια της «OPAP Arena» (vid)

Η φανέλα του Μιχάλη με τον αριθμό "21" έχει πάρει τη θέση της στα αποδυτήρια της «OPAP Arena» πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19/8,21:45) στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Παράλληλα και ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιβάν Λέκο έκανε γνωστή την αρχική ενδεκάδα για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ η κροάτικη ομάδα ηττήθηκε με 2-1.  

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ 

Λιβάκοβιτς, Λιούμπιτσιτς, Σούταλο, Ριστόφσκι, Μοχαράμι, Μπουλάτ, Μίσιτς, Ιβάνουσετς, Μίκα, Πέτκοβιτς