Με Σουλεϊμάνοφ, Οντουμπάτζο και Σαμόρα η ενδεκάδα του Αρη κόντρα στον Παναιτωλικό
i

@intime

Με Σουλεϊμάνοφ, Οντουμπάτζο και Σαμόρα η ενδεκάδα του Αρη κόντρα στον Παναιτωλικό

Αλέξης Σαββόπουλος 16:24 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 14.08.2024

Ο Ρώσος ξεκινάει βασικός αντί του Κάρλσον,επιστρέφει και ο Νταρίντα που θα παίξει δίπλα στον Βερστράτε στη μεσαία γραμμή. Ο νεαρός Κοσταρικανός πίσω απο τον Μορόν. Οντυμπάτζο αντί Μοντόγια στο δεξί άκρο.

Ενα μεγάλο ερωτηματικό υπήρχε πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ποιος θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν, αντί του τραυματία Ρουπ. Τελικά ο Ακης Μάντζιος αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Αλβαρο Σαμόρα, τον οποίο θα δούμε σε ένα νέο ρόλο, πίσω από τον Μορόν. 

Σημαντική επιστροφή για τον Αρη και αυτή του Νταρίντα που θα παίξει δίπλα στον Βερστράτε στη μεσαία γραμμή. Νέο πρόσωπο και ο Φεράρι που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την διαφορά όμως ότι βασικός διατηρείται και ο Οντουμπάτζο που παίρνει τη θέση του Μοντόγια σταδεξιά και τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στόπερ. 

Στο τέρμα παραμένει ο Κουέστα ενώ στην επίθεση, ο Κάρλσον που αντιμετώπισε μια ίωση μέσα στην εβδομάδα μένει στον πάγκο και τη θέση του παίρνει ο Σουλεϊμάνοφ που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα στα δεξιά και ο Μενέντες παραμένει αριστερά.

Από την άλλη, η ενδεκάδα του Παναιτωλικού αποτελείται από τους Καπίνο, Μαυρία, Οικονόμου, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι, Σενγκέλια, Ντουάρτε Φ και Καρέλη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Γκρατερόλ, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Βοϊλης, Ντίαζ, Ξενιτίδης, Πέδρο, Μάλης, Λιάβας