Με την... ψυχή στο στόμα ο Παναιτωλικός στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Με την... ψυχή στο στόμα ο Παναιτωλικός στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:56 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 14.08.2024

Σε ένα παιχνίδι το οποίο στα πέναλτι, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το 1-1 εναντίον του Διαγόρα στην κανονική διάρκεια και την παράταση, οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 3-4 στη «ρώσικη ρουλέτα» και πήραν το εισιτήριο.

Ο Παναιτωλικός τα βρήκε... σκούρα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου όμως τελικά κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, οι Αγρινιώτες τελικά πήραν την πρόκριση επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι. 

Το πρώτο 20λεπτο ολοκληρώθηκε με μία καλή στιγμή για την κάθε ομάδα. Το γκολ τελικά ήρθε στο 22ο λεπτό και το έφερε ο Βοΐλης, ο οποίος υποδέχθηκε την μπαλιά του Μπαλτασάρα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως ο Διαγόρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με το τέρμα του Μανιά. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Γκάτα και στο 30' ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά κακό. Πολλά λάθη, ελάχιστες ευκαιρίες και διατήρηση του αποτελέσματα από τις δύο ομάδες. Αυτό τις οδήγησε στην παράταση εκεί όπου ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λιάβα. Δευτερόλεπτα αργότερα ακολούθησε το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, με τη σέντρα - σουτ του Χατζηθεοδωρίδη να καταλήγει στην κάθετη δοκό. 

Τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί μετά από μία ψυχοφθόρα διαδικασία, οι Αγρινιώτες τελικά πανηγύρισαν τη νίκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: