Με το «καλημέρα» στον Νουσρέτ ο Άοσμαν (pic)

Με το «καλημέρα» στον Νουσρέτ ο Άοσμαν (pic)

Sportal newsroom 17:32 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 20.08.2024

Ο Άιας Άοσμαν έφτασε στην Τουρκία και με το που πάτησε στη γειτονική χώρα, αποφάσισε να επισκεφθεί το μαγαζί του Νουσρέτ.

Ο Ιωνικός αποδέσμευσε τον Άιας Άοσμαν με τη συνεργασία των δύο πλευρών να λήγει άδοξα, παρά το γεγονός πως στο παρελθόν ο Ιρανός αποτέλεσε τη κορυφαία μεταγραφή μετά την άνοδο των Νικαιωτών.

Άοσμαν στο Sportal: «Λένε ψέματα στον Ιωνικό, αλλά ο Θεός θα τους επιστρέψει αυτό που μου έκαναν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:35 - 13.01.2023

Άοσμαν στο Sportal: «Λένε ψέματα στον Ιωνικό, αλλά ο Θεός θα τους επιστρέψει αυτό που μου έκαναν»

Η αποχώρηση του Άιας Άοσμαν από τον Ιωνικό ήρθε με πολύ παρασκήνιο και καταγγελίες από την ομάδα της Νίκαιας. Το Sportal επικοινώνησε με τον Σύριο μεσοεπιθετικό, που υποστηρίζει πως όλα όσα του καταλογίζονται είναι ψέματα.

Όμως ο πρώην σέντερ φορ της ελληνικής ομάδας δεν πτοήθηκε και βρήκε άμεσα τον νέο σταθμό της καριέρας του, μετακομίζοντας στη Τουρκία για λογαριασμό της Πεντικσπόρ.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε, λοιπόν, ο έμπειρος επιθετικός ήταν να πάρει μία γερή δόση... πρωτεΐνης, προκειμένου να έχει δυνάμεις για την προπόνηση με την ομάδα του.

Που το έκανε αυτό; Μα φυσικά στο μαγαζί του γνωστού σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ! Ειδικότερα, ο 28χρονος επιθετικός αποφάσισε να επισκεφθεί το εστιατόριο του «Salt Bae» προκειμένου να γευτεί το μενού του διάσημου μάγειρα.

Ο Άοσμαν στον Νουσρέτ / © PrntScrn