Με τον αρχηγό της η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Με τον αρχηγό της η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 13:45 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 20.08.2024

Επιβεβαιώθηκε το «εγώ θα παίξω κανονικά» που είχε πει ο Αραούχο και ο αρχηγός της ΑΕΚ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ακόμα και την πρώτη μέρα μετά τον τραυματισμό του, ο Σέρχιο Αραούχο ήταν κατηγορηματικός. «Θα είμαι έτοιμος και θα παίξω κανονικά την Κυριακή στον ΠΑΟΚ». Έτσι και γίνεται. Ο αρχηγός της ΑΕΚ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το αυριανό ματς στην Τούμπα. 

Ο Αραούχο χρειάστηκε να μείνει μόνο την Πέμπτη ουσιαστικά εκτός προπόνησης. Χθες έβγαλε ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Και σήμερα ήταν κανονικά παρών σ' ολόκληρη την δουλειά. Παρόλο που τουλάχιστον μέχρι χθες, κάποιες ελαφριές ενοχλήσεις ακόμα τις είχε. Όμως δεν ήταν αρκετές για να κρατήσουν τον αρχηγό της ΑΕΚ μακριά από το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. 

Κατά τα άλλα, όπως είχε φανεί ήδη από τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ο Πάολο Φερνάντες και πάλι δεν είναι διαθέσιμος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έβγαλε ούτε σήμερα ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Και φυσικά έμεινε, όπως αναμενόταν ξανά εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Μιλάντ Μοχαμάντι, που πάντως έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Εκτός, τέλος έμεινε και ο Γαλανοπουλος ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Αλμέιδα για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος,Φρανσονς, Άμραμπατ, Αραούχο, Ελίασον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Γκαρσία.