Με τρελούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα

ΟΑΚΑ

i

©intime

Με τρελούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα

Sportal newsroom 23:06 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.08.2024

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν «εξαφανίσει» τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα, όπου θα γίνει στις 29 Αυγούστου.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, είναι επίσημη! Η ΠΑΕ θα ανακοίνωσε σήμερα (18/8) την προπώληση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς των Play Off του Champions League με τη Μπράγκα, την Τρίτη 29 Αυγούστου.

Μάλιστα οι φίλοι του τριφυλλιού έχουν «εξαφανίσει» σχεδόν τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα. Αυτό δείχνει τη δίψα που έχει ο κόσμος της ομάδας, προκειμένου να υποστηρίξει την προσπάθεια των «πράσινων» να μπουν στους ομίλους του Champions League.    

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Στην αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο προχώρησε κι επίσημα η Stoiximan Super League η οποία το έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8).

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος είχε οριστεί για το Σάββατο (19/8), αλλά η αστυνομία ζήτησε την αναβολή του, επειδή την ίδια μέρα η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» στη ρεβάνς του 1-2 στην Κροατία. Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Tags: