Με Τσιλούλη αλλά χωρίς Πισάρο, η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία

Με Τσιλούλη αλλά χωρίς Πισάρο, η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία

Κώστας Τσίλης 10:29 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 23.06.2024

Με απουσίες και πολλούς ποδοσφαιριστές από την Β' ομάδα, ταξιδεύει η Ένωση στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει φέτος την δουλειά για τη νέα σεζόν, πολύ πιο νωρίς σε σχέση με τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μετρά ο Ματίας Αλμέιδα πολλές απουσίες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα.

H AEK «φορτσάρει» για να έχει από την 1η Ιουλίου στο Μπουργκ τον Μπρινιόλι και ακόμα μια προσθήκη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:50 - 22.06.2024

H AEK «φορτσάρει» για να έχει από την 1η Ιουλίου στο Μπουργκ τον Μπρινιόλι και ακόμα μια προσθήκη

Πολλές μεταγραφικές υποθέσεις ταυτόχρονα δουλεύει η Ένωση καθώς είναι πολλές οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ωστόσο ο στόχος είναι να ξεκινήσει το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με δυο προσθήκες

Η ΑΕΚ ταξιδεύει το απόγευμα για το Αλκμαάρ, με μοναδικό νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Σωτήρη Τσιλούλη. Ταξιδεύει χωρίς τον Ροντόλφο Πισάρο, ο οποίος θα συνεχίσει επί ελληνικού εδάφους πρόγραμμα αποθεραπείας από τραυματισμό. Ταξιδεύει επίσης χωρίς τους τέσσερις διεθνείς που βρίσκονται στο Euro (Γκατσίνοβιτς, Βίντα, Τσούμπερ, Σιμάνσκι) και τους δυο στο Copa America (Πινέδα, Κάλενς), αλλά και χωρίς τους δυο βασικού τερματοφύλακες πέρυσι, οι οποίοι πλέον δεν υπολογίζονται.

Ταξιδεύει επίσης με πολλούς από την ΑΕΚ Β, όπως ήδη από χθες έχετε ενημερωθεί από το Sportal.gr. Αναλυτικά η αποστολή που ταξιδεύει σήμερα για Ολλανδία: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισοτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.