Με Βαγιαννίδη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη - Στον πάγκο ο Ιωαννίδης

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Με Βαγιαννίδη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη - Στον πάγκο ο Ιωαννίδης

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:47 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 27.10.2024

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επιστρέφει στο αρχικό σχήμα των Πράσινων, μετά τον αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό. Βασικοί οι Αράο, Ίνγκασον, Τετέ και Μπακασέτας. Η ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Άρη.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επιστρέφει στην ενδεκάδα των Πράσινων, για τον αγώνα του ΟΑΚΑ απέναντι στον Άρη, μετά από πέντε παιχνίδια. Τελευταία φορά που είχε βρεθεί στην ενδεκάδα των Πράσινων ο Έλληνας διεθνής μπακ ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου, στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Πανσερραϊκό. Με το Τριφύλλι να νικάει με 3-1, για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι - Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς - Αράο, Τσέριν - Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι - Γερεμέγεφ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο πραγματοποίησε πέντε αλλαγές, σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Τσέλσι, επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα τούς Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Αράο, Τετέ και Μπακασέτα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης. Ο διεθνής Έλληνας φορ του Τριφυλλιού υπολογίζεται και πάλι, μετά τον μυικό τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απουσίασε από τους δύο αγώνες με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, για το Πρωτάθλημα και απέναντι στην Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, για το Conference League.

Από την 23άδα της προεπιλογής κόπηκαν οι Λίλο, Λημνιός και Μάγκνουσον. Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ. Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Ρόμπερ Κέμπλερ και Κρίστιαν Ντιτς. VAR είναι ο, επίσης, Γερμανός Περλ Γκούντερ, με AVAR τον Άγγελο Ευαγγέλου (Αθηνών).