Με βιντεοκλήση απόλαυσε ο Ηλιόπουλος την υποδοχή του Λαμέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ

Με βιντεοκλήση απόλαυσε ο Ηλιόπουλος την υποδοχή του Λαμέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 22:19 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 19.07.2024

Δεν μπορούσε να δώσει το παρών με φυσική παρουσία στην άφιξη του Αργεντινού ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, αλλά βρήκε τον τρόπο να την απολαύσει

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να είχε αναλάβει να πείσει τον Έρικ Λαμέλα για το πρότζεκτ της ΑΕΚ. Όμως ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει κάνει ιστορική υπέρβαση για την Ένωση, προκειμένου να κλείσει αυτή η συμφωνία. Και ως εκ τούτου δεν ήθελε να απουσιάσει από την άφιξη του Αργεντινού στην Αθήνα.

Παρόλα αυτά ήταν αδύνατον για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, να βρεθεί με φυσική παρουσία στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος. Όμως βρήκε τροπο να απολαύσει την υποδοχή του Λαμέλα, από χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης. Πίσω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός, ακολουθούσε ο Αντώνης Ηλιόπουλος. Και με βιντεοκλήση , έδειχνε σε πραγματικό χρόνο στον Μάριο Ηλιόπουλο, όλα όσα συνέβαιναν.

Φυσικά και ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα συναντηθεί με τον Λαμέλα. Έτσι κι αλλιώς έχει δώσει το παρών σ' όλες τις υπογραφές των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Παρόλα αυτά, ο Ηλιόπουλος δεν ήθελε να χάσει ούτε την άφιξη και κυρίως την υποδοχή του Λαμέλα από τον κόσμο.