Με υπογραφή Αλμέιδα, προχωρά η ΑΕΚ για Περέιρα

Περέιρα

i

Ρομπέρτο Περέιρα

Με υπογραφή Αλμέιδα, προχωρά η ΑΕΚ για Περέιρα

Κώστας Τσίλης 15:58 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 02.07.2024

Η Ένωση προχωρά για να τελειώσει και τυπικά την μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, που ο "Πελάδο" τον ξέρει καλά από την Ρίβερ Πλέιτ

Οι Αργεντινοί δημοσιογράφοι είναι σίγουροι πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ρομπέρτο "Τούκου" Περέιρα. Από την Ένωση ακόμα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, αλλά οι πληροφορίες λένε πως είναι κοντά στο να κλείσει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία για διετές συμβόλαιο. Πάντως σε κάθε περίπτωση, αυτή η κίνηση της ΑΕΚ, φέρει την υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα.

«Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Περέιρα μέχρι και το 2026»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:31 - 02.07.2024

«Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Περέιρα μέχρι και το 2026»

Αργεντινός δημοσιογράφος βάζει την Ένωση στο παιχνίδι για την απόκτηση του πρώην μέσου της Ουντινέζε, ενώ υπάρχει και δημοσίευμα έτερου Αργεντινού ρεπορτερ που κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μέχρι και το 2026

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ ξέρει πολύ καλά τον Περέιρα. Έχουν συνυπάρξει στα αποδυτήρια της Ρίβερ Πλέιτ, την τελευταία σεζόν και για τους δυο στους Μιγιονάριος. Για τον Αλμέιδα πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και για τον Περέιρα πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην Ευρώπη από την Ουντινέζε και κατόπιν στην Γιουβέντους.

Ξέρει πολύ καλά ο Αλμέιδα τι παίκτης είναι ο 33χρονος Αργεντινός. Και τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ σε μια θέση και πίσω από τον φορ και ως "οκτάρι", αλλά ακόμα και στα άκρα. Με τον Περέιρα να έχει στην καριέρα του περισσότερες ασίστ από γκολ, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βρίσκει δίχτυα. Και σίγουρα είναι μια περίπτωση που δείχνει να ταιριάζει πολύ σ' αυτό που θέλει ο Αλμέιδα, καθώς ο Αργεντινός είναι και παίκτης με ένταση στο παιχνίδι του.