Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω τι φταίει και στο 4-1 είχαμε κάπως κοιμηθεί»

O Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω τι φταίει και στο 4-1 είχαμε κάπως κοιμηθεί»

Sportal newsroom 00:03 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 09.08.2024

Δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του προς το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο περιλάμβανε... βροχή από γκολ (4-3). Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην επικράτηση των Βρετανών αλλά και στο πως η ομάδα του προσπάθησε να αλλάξει το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ;

Για το παιχνίδι: «Προσπαθούμε από την πρώτη στιγμή να έχουμε τον έλεγχο, να επιβάλουμε τον ρυθμό και το παιχνίδι μας. Κάποιες φορές έχει βγει, σήμερα η Νότιγχαμ έδειξε καλύτερη από εμάς, με καλύτερη φυσική κατάσταση και πιο καλά προετοιμασμένη.

Παρέμεινε στη 15η θέση η Ελλάδα παρά την ήττα του Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της UEFA
CHAMPIONS LEAGUE

23:40 - 08.08.2024

Παρέμεινε στη 15η θέση η Ελλάδα παρά την ήττα του Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της UEFA

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε από τον Άγιαξ, όμως η ήττα του δεν έφερε πτώση στη βαθμολογία της UEFA και αυτό διότι οι σύλλογοι της Σκωτίας δεν πήραν τους απαραίτητους βαθμούς.

Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, κάτι που δεν είχε συμβεί ως τώρα και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Σε γενικές γραμμές ο στόχος μας είναι να έχουμε τον έλεγχο στη διάρκεια του αγώνα και να μην τον παίρνουμε στο τέλος όπως σήμερα»

Για τους Βέλντε-Γιάρεμτσουκ που άλλαξαν το ματς με την είσοδό τους: «Δεν ήταν μόνο αυτές οι δύο αλλαγές, αλλά και οι πέντε που κάναμε. Δεν ξέρω τι φταίει και στο 4-1 είχαμε κάπως κοιμηθεί, αλλά μετά ξυπνήσαμε και στο τέλος βελτιωθήκαμε, ενώ είχαμε στα τελευταία λεπτά και την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Θέλουμε να είμαστε πιο ενεργοί στο παιχνίδι, το καταφέραμε στο τελευταίο 20λεπτο και στο επόμενο ματς ελπίζουμε να το κάνουμε σε όλο το 90λεπτο».

Για τους εγχώριους τίτλους που θέλει να πάρει με τον Ολυμπιακό: «Ο πρώτος στόχος μας φυσικά είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια χωρίς να το κατακτήσουμε και φέτος που συμπληρώνονται 100 χρόνια θα ήταν πολύ σημαντικό να το πετύχουμε. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο αλλά και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!