Μεντιλίμπαρ: «Δεν μου άρεσε το παιχνίδι, αξίζει να παίζει ο Κωστούλας»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Μεντιλίμπαρ: «Δεν μου άρεσε το παιχνίδι, αξίζει να παίζει ο Κωστούλας»

Sportal newsroom 22:23 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 17.08.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού, από την οποία δεν ήταν ευχαριστημένος, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάμπη Κωστούλα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν της Stoiximan Super League, επικρατώντας με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Με τη λήξη της Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην εικόνα των παικτών του, η οποία τον προβλημάτισε, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος όπως τόνισε αξίζει να παίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Μου άρεσε το αποτέλεσμα, όχι όμως και το παιχνίδι. Θα ήθελα να είμαστε πιο επιθετικοί, όχι τόσο για να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά για να μην δώσουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες.

Ελπίζω πως έχουμε την ικανότητα να παίξουμε καλύτερα. Δεν θα έχουμε κάθε φορά θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο προσεκτικοί, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας».

Για τον Κωστούλα: «Για το ντεμπούτο του Κωστούλα, όλοι οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να παίξουν, αφού έχουμε 24 παίκτες στο ρόστερ. Ο Κωστούλας έκανε όλη την προετοιμασία με την ομάδα και πιστεύω ότι άξιζε να παίξει».