Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»

Μεντιλίμπαρ και Ντε Ρόσι

i

©intime

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»

Sportal newsroom 20:20 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 03.08.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα σχολίασε ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα να δώσει στους παίκτες τη νοοτροπία του.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός και ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόμα στο δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους. Μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχολίασε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ενώ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να μεταφέρει στους παίκτες του τη νοοτροπία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 03.08.2024

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός ότι «ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στις ομάδες του»

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ, Εντού Γκασπάρ, για CEO στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ, αλλά οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Για τα δύο φιλικά του Ολυμπιακού: «Δύο τελείως διαφορετικά φιλικά. Χθες το φιλικό ξεκίνησε με ζέστη και μας καθυστέρησε στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ήμασταν καλύτερα. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά και αυτό μας δίνει χρόνο για να βελτιώσουμε πράγματα ενόψει του ξεκινήματος του πρώτου αγώνα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για τους νέους του Ολυμπιακού: «Δεν έχει σημασία η ηλικία τους, είναι παίκτες μίας τοπ ομάδας, έχει σημασία που έχουν κερδίσει το Youth League. Σημαντικό είναι να τους δώσουμε ευκαιρία για να παίξουν στο επίπεδο του Ολυμπιακού».

Σε ποιο επίπεδο είναι ο Ολυμπιακός: «Θεωρώ ότι σήμερα σταθήκαμε καλά. Πρέπει να προετοιμάζουμε τους παίκτες πνευματικά, είμαστε σε καλό επίπεδο αυτή την στιγμή. Εκτός των νέων προσθηκών, σημαντική είναι η νοοτροπία που πρέπει να μεταφέρω στους παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία του νικητή που έδειξαν τα παιδιά σήμερα».