Μεντιλίμπαρ: «Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε βήμα μπροστά»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει Ολυμπιακός - Μπράγκα.

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε βήμα μπροστά»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:33 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 02.10.2024

Συνέντευξη Τύπου εν όψει του Ολυμπιακός - Μπράγκα παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τόνισε πως είναι η στιγμή για την ομάδα του να βγει μπροστά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπράγκα με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη, στο UEFA Europa League. Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα που παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο ίδιος τόνισε πως ήρθε η στιγμή για την ομάδα του να βγει μπροστά. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε ξανά για τους πιτσιρικάδες, υποστηρίζοντας πως το ρόστερ του συλλόγου είναι μεγάλο και επομένως αποτελεί μία δυσκολία να χωρέσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για τους πιτσιρικάδες: «Καλησπέρα σας. Τους μικρούς τους υπολογίζουμε όλους το ίδιο. Έχουν αποδείξει πώς μπορούν να βρίσκονται εδώ. Έχουμε 31 παίκτες και δεν είναι εύκολο αλλά τους υπολογίζουμε. Και όταν δεν παίζουν με εμάς θα παίρνουν παιχνίδια στην ομάδα Νέων».

Για τους Μπρούμα και Όρτα: «Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για τον Αντρέ και τον ξεχνάμε το πόσο καλός είναι. Η αντίπαλός μας έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε τα προβλήματα που μπορεί να μας δημιουργήσει. Σεβόμαστε αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας παρουσιάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την προσέγγιση στον αγώνα της Πέμπτης: «Είδαμε πώς με τη Λυών δεν πήγε τίποτα καλά αλλά παίξαμε με άλλη διάταξη. Διορθώσαμε πράγματα και δείξαμε στον 2ον αγώνα (με τον Ατρόμητο) πώς μπορούμε να είμαστε βελτιωμένοι».

Για το γεγονός πως η ομάδα θα παίξει με το σήμα του ευρωπαϊκού τροπαίου: «Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε βήμα μπροστά. Να βελτιώσουμε πράγματα. Όλοι μαζί προσπαθούμε να είμαστε όπως πέρυσι. Πρέπει να έχουμε πιο μεγάλη επιθετικότητα και να είμαστε πιο καλοί στο πρέσινγκ. Να είμαστε αποτελεσματικοί και πιο αποτελεσματικοί. Πιστεύουμε στη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος».

Για τον Παναθηναϊκό και το ματς της Κυριακής: «Πιστεύω πώς θα συγκεντρωθούν οι παίκτες οι δικοί μας στον αγώνα της Πέμπτης. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον αγώνα στην Ευρώπη».