Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ και είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι»

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ και είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:15 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 29.09.2024

Μιλώντας μετά το Ολυμπιακός - Ατρόμητος, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα της ομάδας του καθώς και στα παιδιά της Κ19.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με αφορμή την εμφάνιση των παιδιών της Κ19 και την αλλαγμένη ενδεκάδα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε για μία ακόμα φορά στο ρόστερ της ομάδας του, λέγοντας πως είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το αποτέλεσμα: «Σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη παρά καλά πράγματα. Αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο και πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τη νέα ενδεκάδα και αν ευθύνεται αυτή για τα λάθη: «Όχι, στο πρώτο ημίχρονο οι μικροί ήταν οι καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε η κούραση και έχασαν κάποιες μπαλιές. Ο Κωστούλας ήταν καλός και παραλίγο να βάλει ένα ωραίο γκολ. Αλλά μπορούσε να κάνει περισσότερα». 

Για το αν θα παίξουν περισσότερο τα πιτσιρίκια: «Ελπίζουμε πως ναι αλλά όχι άμεσα. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι. Για να έχουν όλοι τις ευκαιρίες θα πρέπει να βρούμε χώρο και να τους δώσουμε τις ευκαιρίες που τους αξίζουν».

Γκαρσία: «Σε τελική ανάλυση χάσαμε... καλά»

Την ίδια ώρα, ο προπονητής του Ατρόμητου, Πάμπλο Γκαρσία, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επίδοση των παικτών του αλλά όχι για το αποτέλεσμα. Αναλυτικά, ο τεχνικός είπε μετά το Ολυμπιακός - Ατρόμητος πως:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Εκείνο που μας λείπει είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο πιο "έξυπνο", βέβαια ένα τέτοιο παιχνίδι έρχεται και με την εμπειρία. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάντα εκείνο που ελπίζουμε είναι να κάνουμε στο γήπεδο αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, έπαιξαν πολύ καλά, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν θα έλεγαν ότι μας πήραν κάποια δεύτερη μπάλα ο αντίπαλος. Σε τελική ανάλυση, στο φινάλε, χάσαμε... καλά!»