Μεντιλίμπαρ: «Ήμουν σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά σήμερα»

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Μάλμε - Ολυμπιακός

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Ήμουν σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά σήμερα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:19 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 25.10.2024

Χαρούμενος με το αποτέλεσμα στο Μάλμε - Ολυμπιακός ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το παιχνίδι της ομάδας του στη Σουηδία.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε στη Σουηδία όμως τελικά κατάφερε να φύγει χαμογελώντας, αφού επικράτησε της Μάλμε με 1-0 εκτός έδρας. Μιλώντας μετά το παιχνίδι. ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, λέγοντας πως ήταν σίγουρος πως αυτή θα παίξει καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το που εστιάζει μετά το σημερινό ματς: «Σήμερα ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλό παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε τις δυνάμεις μας στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι από τους τρεις βαθμούς». 

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς - Η θέση των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία
EUROPA LEAGUE

00:04 - 25.10.2024

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς - Η θέση των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 7 Νοεμβρίου τη Ρέιντζερς στο Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική του Europa League. Δείτε τη βαθμολογία του Europa League μετά την 3η αγωνιστική.

Για το επίπεδο της ομάδας:: «Στο ματς με την Μπράγκα όλα ήταν πιο εύκολα λόγω των τριών γκολ που πετύχαμε. Σήμερα έπρεπε να αντέξουμε μέχρι το φινάλε. Όμως εμείς δείξαμε ότι έχουμε αντοχές και τελικά νικήσαμε». 

Για το αν ο Ελ Κααμπί μπορεί να ξεπεράσει την περσινή επίδοση: «Δεν είναι εύκολο να καταφέρει να προσπεράσει το περσινό νούμερο. Αν καταφέρει να βάλει πολλά γκολ τότε σημαίνει ότι ομάδα δουλεύει καλά. Σήμερα θα μπορούσε να είχε βάλει δύο τέρματα»