Μεντιλίμπαρ: «Ο Ελ Κααμπί μας δίνει περισσότερα πράγματα από το να βάζει μόνο γκολ»

O Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ελ Κααμπί μας δίνει περισσότερα πράγματα από το να βάζει μόνο γκολ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:11 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 31.08.2024

Στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το παιχνίδι Λαμία - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός φεύγει από τη Λαμία πανηγυρίζοντας, αφού εκεί επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 3-0. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην επίδοση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πρωταγωνίστησε με δύο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το ματς: «Στο δεύτερο ημίχρονο στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα σταματούσε να πιέζει. Σήμερα δεν σταματήσαμε, συνεχίσαμε να πιέζουμε και έτσι βρήκαμε και άλλα γκολ».

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Για την απόδοση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί: «Μας δίνει περισσότερα πράγματα από το να βάζει μόνο γκολ. Βοηθάει τον ίδιο όταν σκοράρει, του ανεβαίνει η ψυχολογία. Μας προσφέρει πάρα πολλά. Ίσως αν δεν σκόραρε να σταματούσε να δούλευε τόσο»

Σατσιάς: «Χάσαμε εξαιτίας της ποιότητας του Ολυμπιακού»

Την ίδια ώρα, ο Μαρίνος Σατσιάς στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού, λέγοντας πως αυτή ήταν που έφερε την ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Σατσιά:

Για το παιχνίδι:

«Μετά το εικοσάλεπτο κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Χάσαμε τις ευκαιρίες μας. Κάναμε καλύτερο παιχνίδι απ’ ότι με την ΑΕΚ. Χάσαμε τον αγώνα λόγω ποιότητας του Ολυμπιακού και όχι γιατί δεν παίξαμε καλά. είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Χάσαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά έτσι είναι τα πράγματα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για την διακοπή:

«Είναι καλή η διακοπή, να ξεκουραστούν τα παιδιά. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Αυτό το δεκαπενθήμερο θα μας δώσει άλλον αέρα»