Ο Σάρι αποθέωσε Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό

Μαουρίτσιο Σάρι

i

©Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ο Σάρι αποθέωσε Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό

Κώστας Τόπας 13:25 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 11.09.2024

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποθέωσε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το γεγονός ότι ο Βάσκος προπονητής οδήγησε τους Πειραώτες στην κατάκτηση του Conference League την περασμένη σεζόν.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, πρώην προπονητής της Λάτσιο, της Νάπολι, της Τσέλσι και της Γιουβέντους, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς.

«Το να προπονήσω την Μπόκα Τζούνιορς θα ήταν όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος το καλοκαίρι ακούστηκε έντονα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αποθέωση Κουκουρέγια για Μεντιλίμπαρ: «Του χρωστάω την καριέρα μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:41 - 11.09.2024

Αποθέωση Κουκουρέγια για Μεντιλίμπαρ: «Του χρωστάω την καριέρα μου»

Ο 26χρονος Ισπανός αμυντικός Μαρκ Κουκουρέγια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Σάρι, στα 65 του, δείχνει αρκετά δυνατός για να συνεχίσει στους πάγκους. Παρά το γεγονός ότι παραμένει χωρίς ομάδα, καθώς παραιτήθηκε απροσδόκητα από τη Λάτσιο στις 12 Μαρτίου διαβεβαίωσε ότι η μετάβαση στο «Μπομπονέρα» θα ήταν «μια απίστευτη εμπειρία».

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου στον "Last dance" μου», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» ο Σάρι. Ο χαρισματικός προπονητής, γνωστός για την ιδιαίτερη πλευρά του καπνίσματος και το σοβαρό του ύφος, αποθέωσε τους συμπατριώτες του Κάρλο Αντσελότι, Πιέρο Γκασπερίνι αλλά και τους Λουίς Ντε Λα Φουέντε και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του Ολυμπιακού.

«Τώρα οι νεαροί προπονητές είναι στη μόδα, αλλά πέρυσι τα τρία ευρωπαϊκά κύπελλα κέρδισαν προπονητές στην ηλικία μου: Ο Αντσελότι το Champions League, ο Γκασπερίνι το Europa League και ο Μεντιλίμπαρ το Conference League. Το ίδιο λέω και για τον Ντε λα Φουέντε ο οποίος κέρδισε το Euro με την Ισπανία», σημείωσε ο άλλοτε τεχνικός της Λάτσιο.

Πάντως, το κακό ξεκίνημα της Μίλαν με τον Πάουλο Φονσέκα έβαλε τον Σάρι, στο επίκεντρο ως πιθανό αντικαταστάτη στο «Σαν Σίρο».

«Φαίνεται λάθος να μιλάμε γι' αυτό αυτή τη στιγμή, πρέπει να έχουμε σεβασμό. Ο Φοσένσκα είναι καλός προπονητής και λογικός άνθρωπος. Είναι στην αρχή μιας διαδικασίας και είναι δίκαιο να παραμείνει ήρεμος. Δεν θέλω να μπείτε σε αυτές τις συζητήσεις», κατέληξε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!