Η σιγουριά του Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό του...

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η σιγουριά του Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό του...

Διονύσης Βερβελές 14:37 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 20.09.2024

Ο Βάσκος δεν αμφιβάλει για την ομάδα που έχει να διαχειριστεί…

Το αποτέλεσμα που είχε ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη δεν ήταν και το καλύτερο. Έτσι και αλλιώς όταν οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίρνουν τη νίκη υπάρχουν διάφοροι κραδασμοί στο σύλλογο και πολύ περισσότερο όταν αυτό δε γίνεται σε θεωρητικά εύκολα ματς, όπως ήταν αυτό με τους Αγρινιώτες.

Η εμφάνιση της ομάδας του Πειραιά δεν ήταν καλή, καθόλου καλή βασικά. Θύμισε προηγούμενες σεζόν και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν. Παρόλα αυτά, όμως, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ ναι μεν... φώναξε στους παίκτες του, ωστόσο δεν προβληματίζεται για τη συνέχεια. Αυτό το οποίο τονίζει στους πάντες ο Βάσκος τεχνικός είναι πως ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο επίπεδο που χρειάζεται και θα βγάλει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο.

Σε καμία περίπτωση ο Μεντιλίμπαρ δεν έδειξε να προβληματίζεται για τη συνέχεια και βγάζει στο Ρέντη σιγουριά για την ομάδα και συγκεκριμένα το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί. Θεωρεί πως έχει στη διάθεσή του μία ομάδα η οποία μπορεί να αποδώσει στο χορτάρι το πλάνο του και να έρθουν οι καλές εμφανίσεις.

Το ίδιο είπε και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο Ρέντη στο πλαίσιο του Αγιασμού. Ρωτήθηκε από τον Μαρινάκη ο Βάσκος αναφορικά με τη συνέχεια της ομάδας, με τον κόουτς από την πλευρά του να βγάζει και απέναντι στον πρόεδρο των Πειραιωτών την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Φυσικά για να μπορεί να δικαιωθεί και ο κόουτς θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχιστεί το κλίμα αμφισβήτησης που υπήρξε τα προηγούμενα 24ωρα και το κλίμα δε θα είναι και το καλύτερο. Αντιθέτως μία νίκη με τον Άρη θα φέρει στην ομάδα και πάλι την ηρεμία, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Και οι «ερυθρόλευκοι» τη δεδομένη στιγμή χρειάζονται μία ηρεμία και στους δύο παραπάνω τομείς. Και γιατί ακολουθεί το ευρωπαϊκό ματς με τη Λιόν…