Μεντιλίμπαρ: «Να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε την Ευρώπη»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε την Ευρώπη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:11 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 27.10.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και σχολίασε την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ολυμπιακός έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα μακριά από τη νίκη, μετά τις ισοπαλίες με τον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κοντραρίστηκε με τον Asteras Aktor στην Τρίπολη και ηττήθηκε με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Γιαμπλόνσκι, ο οποίος χάρισε ένα υπερπολίτιμο τρίποντο στους Αρκάδες.

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επισήμανε πως το ελληνικό πρωτάθλημα και το Europa League είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε την Ευρώπη. Άλλο Ευρώπη, άλλο Ελλάδα. Διαφορετικές οι διοργανώσεις. Διαφορετικός ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μας έλειπε η ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Δώσαμε χώρο στους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε καλά. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στην αναμέτρηση».

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Γιαζίτσι τόνισε: «Δεν το ξέρουμε. Ένα χτύπημα στο γόνατο είναι».