Μεντιλίμπαρ: «Στο πρώτο μέρος ήταν σαν να παίζανε οι μεγάλοι με τους μικρούς και ήταν λάθος μου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Στο πρώτο μέρος ήταν σαν να παίζανε οι μεγάλοι με τους μικρούς και ήταν λάθος μου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:45 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 29.05.2024

Στο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά την ισοπαλία στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στη Λεωφόρο και μετέτρεψε το 2-0 του Παναθηναϊκού σε 2-2, παίρνοντας την τρίτη θέση στη Stoiximan Super League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, το οποίο δεν ήταν καλό.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως «Ήταν λες και έπαιζαν οι μεγάλοι με τους μικρούς», τονίζοντας πως αυτό οφείλονταν σε δικό του λάθος. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως η απουσία του Τσικίνιο ήταν κάτι που επηρέασε την ομάδα του, ενώ ανέφερε πως ο Ποντένσε «πέτυχε γκολάρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα καλά. Ήταν δικό μου λάθος. Ήταν λες και έπαιζαν οι μεγάλοι με τους μικρούς. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση, ούτε στην άμυνα.

Η απουσία του Τσικίνιο μας ξεγέλασε και θέλαμε χρόνο να προσαρμοστούμε. Ήταν γκολάρα του Ποντένσε. Ένα από τα τρελά πράγματα που δοκιμάζει. Από αυτά που όταν του βγαίνουν είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Αλλά και το δεύτερο γκολ ήταν πολύ ωραίο.

Μας έχουν βοηθήσει όλες οι αλλαγές. Έχουμε βοηθηθεί και από τον Ιμπόρα και από τον Γιόβετιτς και από τον Ζέλσον. Από τον Κίνι όχι τόσο γιατί μπήκε στο τέλος, αλλά οι αλλαγές μας βοηθούν να αλλάζουμε το παιχνίδι».