Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Εγώ φταίω που χάσαμε, δεν έκανα σωστές επιλογές στην ενδεκάδα»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Εγώ φταίω που χάσαμε, δεν έκανα σωστές επιλογές στην ενδεκάδα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:47 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 23.09.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη μετά την ήττα από τον Άρη ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για λάθος επιλογές του στην 11άδα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στον Ρέντη μίλησε στους ποδοσφαιριστές και ανέλαβε την ευθύνη για τις επιλογές που έκανε στην ενδεκάδα. Παράλληλα, όμως, τους έφερε και προ των δικών τους ευθυνών, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει.

Μεταξύ άλλων ο Βάσκος κόουτς είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Αυτή η ήττα ήταν δική μου. Ό,τι έγινε ήταν δικό μου λάθος. Εγώ φταίω, που χάσαμε, δεν έκανα σωστές επιλογές στην 11άδα. Οι περισσότεροι από όσους ξεκίνησαν δεν μπόρεσαν να σταθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Αλλά ακόμη και όσοι μπήκαν μετά, δεν βοήθησαν.

https://www.youtube.com/watch?v=PiOz_vjsd9g

Παίξαμε σαν να είμαστε άλλη ομάδα σε σχέση με όσα δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Δεν γίνεται να παίζουμε σαν να μην ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να αντιδράσουμε».

Υπενθυμίζεται πως την προσεχή Πέμπτη (26/9, 22:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λυών εκτός έδρας στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, ενώ την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (29/9, 19:00).

Ο Τσικίνιο έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης: «Ψηλά τα κεφάλια - Πάμε Ολυμπιακάρα»

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Χαριλάου ο Τσικίνιο θέλησε μέσω των social media να στείλει το μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ψηλά τα κεφάλια! Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας τόσα πράγματα να πετύχουμε μαζί! Σκληρή δουλειά ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες μέχρι το τέλος. Πάμε Ολυμπιάκαρα!».