Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Μη σκέφτεστε τον τελικό»

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Μη σκέφτεστε τον τελικό»

Διονύσης Βερβελές 08:37 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 29.05.2024

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας…

Για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου μία εβδομάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην ακούσει τίποτα για τον τελικό του Conference Leagueμε τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά από την εμφάνιση και την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα, ο Βάσκος τεχνικός δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα είδε.

Αυτό το οποίο θεωρεί ο έμπειρος κόουτς πως έγινε είναι πως μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άστον Βίλα και την πρόκρισή του στον τελικό του Conference League, οι παίκτες δε σκέφτονται κάτι άλλο παρά μόνο το ματς με τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι το οποίο αυτήν τη στιγμή ο Μεντιλίμπαρ δε θέλει καθόλου να ακούει…

Αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους δύο σημαντικά ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τα οποία είναι τα τελευταία του πρωταθλήματος και θα κρίνουν τη θέση στην οποία θα τερματίσει στο τέλος της σεζόν και αν θα καταφέρει να πάρει εισιτήριο για έξοδο στην Ευρώπη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε καμία περίπτωση ο Μεντιλίμπαρ, αλλά και γενικότερα η ομάδα, δε θέλει να περιμένει τον ευρωπαϊκό τελικό για να ξέρει ο Ολυμπιακός αν θα παίζει του χρόνου στην Ευρώπη.

Για αυτό και στο πλαίσιο της προπόνησης που έγινε τη Δευτέρα στο Ρέντη ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην ακούσει τίποτα για τον τελικό με τη Φιορεντίνα. Κάτι το οποίο έκανε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς το ίδιο είχε πει και μετά την Αγγλία και το 2-4 επί της Άστον Βίλα. Θέλοντας τότε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του ότι η ομάδα είχε ήδη πάρει την πρόκριση για τον τελικό και να μην υπάρξει η οποιαδήποτε χαλάρωση. Τότε το κατάφερε και ο Ολυμπιακός νίκησε και στο Καραϊσκάκη τους Άγγλους, τώρα πάλι θέλησε να... ταρακουνήσει τους παίκτες του πριν το ματς με την ΑΕΚ.