Μεντιλίμπαρ: «Θα έχουμε πολλά τέτοια ματς στη σεζόν, να δούμε πως θα τα αντιμετωπίζουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ: «Θα έχουμε πολλά τέτοια ματς στη σεζόν, να δούμε πως θα τα αντιμετωπίζουμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:55 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 15.09.2024

Στην κακή εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Την πρώτη του απώλεια είχε για φέτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 εναντίον του Παναιτωλικού μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μιλώντας μετά το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του και στο πως εκείνη θα ανταποκριθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Συγχαίρω τον αντίπαλο για την άμυνα που έπαιξε σήμερα, μας δυσκόλεψε κυρίως από τα άκρα με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλές σέντρες. Δεν απειλήσαμε και όσες φορές σουτάραμε από μακριά, δεν το κάναμε καλά.

Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πρέπει να δούμε πως θα τα αντιμετωπίζουμε. Το καλό είναι ότι η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει με τις αντεπιθέσεις», ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Πετράκης: «Δεν σημαίνει κάτι η ισοπαλία»

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την απόδοση των παικτών του, ενώ υποστήριξε πως το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός δεν σημαίνει κάτι.

«Δεν σημαίνει κάτι η ισοπαλία, έτυχε και έγινε σήμερα. Για να πάρουμε βαθμό στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός έπρεπε να είμαστε στο 100% σε όλο το ματς και ήμασταν. Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα. Είχε ευκαιρίες στο τέλος ο Ολυμπιακός, ήταν μονόλογος το δεύτερο ημίχρονο.

Κλείσαμε τους χώρους, δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Είχαμε τύχη, σπουδαίος βαθμός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Τον ξεχνάμε ήδη αυτόν τον βαθμό, έχουμε το ματς με τον Αστέρα και πρέπει να έχουμε την ίδια ετοιμότητα και συγκέντρωση για να βελτιωθούμε στη συνέχεια», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Πετράκης.