Μεντιλίμπαρ: «Θέλω να γίνουμε πιο επιθετικοί, πρέπει να δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Μεντιλίμπαρ: «Θέλω να γίνουμε πιο επιθετικοί, πρέπει να δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε»

Sportal newsroom 19:23 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 30.08.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι με τη Λαμία αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού και σε ποια πράγματα θέλει να βελτιωθεί, ενώ μίλησε και για τις μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (31/8) θα φιλοξενηθεί από τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να φύγουν νικηφόρα από το Α. Διάκος, στο οποίο θα έχουν και στήριξη των οπαδών τους και να κάνουν το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις δηλώσεις για το παιχνίδι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εικόνα του Ολυμπιακού και στα σημεία που πρέπει να βελτιωθεί. Παράλληλα μίλησε και για τις μεταγραφές, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να δουλέψει με τους παίκτες που έχει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον στόχο του 3 στα 3:

«Ο στόχος είναι να κερδίζουμε πάντα, όλα τα παιχνίδια και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε. Μέχρι τώρα ο στόχος ήταν οι νίκες, όμως πλέον αρχίζουμε να ζητάμε περισσότερα γιατί ναι κερδίσαμε παίζοντας άλλες φορές καλά και άλλες όχι. Τώρα θέλουμε πάλι να κερδίσουμε αλλά έχουμε περισσότερες απαιτήσεις».

Για το που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα:

«Θέλω να είμαστε πιο επιθετικοί και να βρισκόμαστε πολύ περισσότερη ώρα στο μισό του αντιπάλου. Δεν θέλω να κρατάμε τη μπάλα στο δικό μας μισό και να χάνουμε χρόνο. Αυτά είναι πράγματα που τα κάναμε πέρσι και τα κάναμε πολύ καλά, αλλά φέτος δυσκολευόμαστε για την ώρα.

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό πρέπει να το δουλέψεις πάρα πολύ γιατί πέρασαν οι διακοπές, πέρασε ένα πολύ μεγάλο διάστημα και βλέπουμε πως πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ για να μπορέσεις να βάλεις ξανά στο μυαλό των παικτών την ιδέα του παιχνιδιού. Πολλές φορές δεν μας αρέσει να είμαστε τόσο επιθετικοί. Ίσως είναι πιο δύσκολο, ίσως προσπαθούμε αλλά δεν μας βγαίνει. Το σίγουρο είναι πως πρέπει όλοι οι παίκτες να το δουλέψουν και να το κατακτήσουν ξανά, όπως έκαναν πέρσι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για τα μεταγραφικά:

«Πρέπει να δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε. Πρέπει γενικώς να γίνει κατανοητό πως δεν θέλουμε να έρθουν παίκτες απλά για να γεμίσουμε, όμως μεταφορικά λέω συνήθως, την ντουλάπα μας. Γιατί η ντουλάπα μας δεν θέλουμε να έχει πάρα πολλά ρούχα. Θέλουμε να έχει τα ρούχα που χρειαζόμαστε να φοράμε. Επομένως θέλουμε μόνο τους παίκτες που χρειαζόμαστε».